PONJOYA

Polski Owczarek Nizinny

 
 

Pups Sterre x Aslan

Vrijdag 8 juni 2018: Sterre (Gizzie Pon van Joya) en Aslan (Aslan Medoveho Haje) hebben 6 prachtige puppen op de wereld gezet. We hadden de puppen pas rond 12 juni verwacht en Sterre bleef tot de bevalling erg rustig en toen kreeg ze persweeen en werden de puppen geboren. Sterre is een geweldige rustige, relaxte mama en ze is heel erg zorgzaam voor haar puppen. De puppen wegen rond de 300 gram en ze doen het alle 6 erg goed. 4 teefjes en 2 reutjes!


Zondag 10 juni: De puppen zijn goed gegroeid en mama Sterre is een geweldige moeder! Omdat de puppen wat aan de vroege kant zijn geboren zijn ze wat rozer dan als ze morgen of dinsdag waren gekomen. Dit is zooooooooo bijzonder schattig om te zien!

 

Op deze foto kun je mooi zien wat een prachtige wildkleur deze pup heeft...... de gouden haartjes komen er mooi doorheen! Bij veel puppen uit dit nestje komen er steeds meer gouden haartjes doorheen....... Spannend!

WE PROUDLY PRESENT STERRE’S STERRETJES:

PUP 1 TEEFJE BENJI

PUP 2 TEEFJE SNOWY

PUP 3 REUTJE IDEFIX

PUP 4 TEEFJE SNOOPY

PUP 5 TEEFJE LADY

PUP 6 REUTJE SCOOBY

Vrijdag 15 juni: De pups zijn 1 week oud en ze maken het goed. Ook mama Sterre blijkt een voorbeeldige mama. Zij is zorgzaam en liefdevol voor haar kroost. De kleurtjes worden al duidelijker en bij de meeste puppen uit dit nestje zien we toch echt wildkleur tevoorschijn komen!

The 4 GIRLS

The 2 BOYS

TEEFJE BENJI

TEEFJE BENJI

Omdat de puppen zo snel groeien konden we het niet laten om ze weer op de foto te zetten:

TEEFJE SNOWY

TEEFJE SNOWY

REUTJE IDEFIX

REUTJE IDEFIX

TEEFJE  SNOOPY

TEEFJE  SNOOPY

TEEFJE   LADY

TEEFJE   LADY

REUTJE SCOOBY

REUTJE SCOOBY

23 juni: Sterre's Sterretjes hebben hun oogjes open.......

30 juni: Benji, Snowy, Idefix, Snoopy, Lady en Scooby Pon van Joya 3 weken jong. Het gaat erg goed met de puppeduppies en met mama Sterre

1 juli: De puppen spelen al leuk met elkaar en we zijn begonnen met zindelijkheidstraining op de puppytoiletjes

7 juli: Sterre’s Sterretjes worden ondertussen al echte Sterren.....

10 juli: Wat geweldig om ze zo leuk met elkaar te zien spelen! Met mama Sterre gaat het ook erg goed

13 juli: Wat vliegt de tijd en wat groeien ze snel: de puppen zijn inmiddels al 5 weken

15 juli: Ook buiten vermaken de puppeduppies zich prima. Ze zijn nergens van onder de indruk!

Ze krijgen sinds een week wat vers vlees en ze vinden het heerlijk!

Zondag 22 juli: De sterren hebben het erg druk gehad de afgelopen week.....

Mee naar het tuincentrum en veel gezelligheid in de vorm van visite.....

Zelfs de speeltuin vonden ze prachtig en ze bleven super relaxed

Ook is de chipper van de Raad van Beheer langsgekomen en de puppen zijn gechipt.

Maandag 23 juli zijn de puppen naar de Dierenarts geweest en ze zijn helemaal goedbevonden :) gebitjes goed, hartjes goed en de reutjes hebben beide balletjes

25 juli benchtraining, nageltjes knippen, mee in de buggy, naar het bos, in de wijk, konijn, vreemde honden, kinderen etc. wat doen ze het geweldig! Ze zijn inmiddels zo goed als zindelijk.

Ook mama Sterre geniet volop van haar kroost

Zondag 29 juli: De puppen deden het geweldig tijdens de Puppentest. Ook is de fotograaf gekomen en de foto’s worden vast geweldig!

Zondag 29 juli: De puppen deden het geweldig tijdens de Puppentest. Ook is de fotograaf gekomen en de foto’s worden vast geweldig!

Wij wensen Idefix (hij heet nu Dawid) en zijn gezin alle geluk toe met elkaar......


Scooby zal door onze cursist worden opgeleid zodat zij hem kan gaan inzetten als therapiehond en tevens zal hij gaan genieten bij zijn grote gezin. Alle geluk met elkaar!


Snowy (zij heet nu Soof) gaat samen met haar gezin genieten. Heel veel geluk met elkaar

Benji (zij heet nu Belle) mag binnenkort al mee met vakantie met haar nieuwe gezin. Heel veel plezier!


Snoopy zal worden opgeleid tot therapiehond en hopelijk zal zij in de toekomst iemand erg gelukkig gaan maken. Zie ook onze site www.dogswork.nl

Lady heet nu Ollie en we zijn heel erg blij dat deze pup bij onze kennel PonJoya blijft! Ze gaat wonen bij haar gastgezin waar ze tevens zal worden opgeleid tot therapiehond in de toekomst. We wensen ons gastgezin en Ollie heel veel geluk met elkaar!

Dinsdag 10 april 2018: Sterre (Gizzie Pon van Joya) en Aslan (Aslan Medoveho Haje) hebben een geslaagde date gehad op.De echo wijst uit: We verwachten een nestje puppeduppen rond 14 juni van deze kanjers.