Maud Jacobs

Sinds mijn vroege jeugd heb ik een ideaalplaatje van een hond gehad wat zowel het uiterlijk als het karakter betreft. Voor mij heeft de zoektocht 30 jaar geduurd eer ik die hond had gevonden; De Polski Owczarek Nizinny oftewel de Poolse Herdershond of de PON.

Ik ben eigenaresse van het bedrijf DogsWork. Al ruim 10 jaar bestaat mijn werk uit  het runnen van een gecertificeerd opleidingsinstituut voor therapiehondbegeleiders, het opleiden van therapiehonden en het plaatsen van therapiehonden en begeleiden van cliënten (kinderen, volwassenen en gezinnen die leven met PTSS, autisme, ADHD en andere speciale behoeften). Ik heb inmiddels honderden cursisten opgeleid tot therapiehondbegeleider en meer dan 100 honden opgeleid en geplaatst als therapiehond. Voor meer informatie over het werk met onze therapiehonden zie onze site www.dogswork.nl

Mijn allergrootste passie is echter het krijgen van nestjes puppen. Met veel enthousiasme begeleid ik ook de gewone gezinnen die bij onze kennel een pup halen. 

Mijn dagelijks leven bestaat dus voor 100% uit het werken met (therapie)honden en het overdragen van kennis over honden.

Ik kan enorm genieten van het werken met Nizinny’s. En onze Nizinny’s vinden het erg fijn om met mensen te werken. Daarnaast mogen ze ook gewoon lekker hond zijn. Ik voel me dankbaar dat zoveel van onze (therapie)honden een hele grote betekenis hebben in het leven van hun families.

Ik volg alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gedrag, welzijn en behoeften van honden en ik begeleid u graag bij de opvoeding en het grootbrengen van uw pup.

Patrick Zeelenberg

Na 25 jaar professionele ervaring opgedaan te hebben als hondenbegeleider bij de politie kun je wel zeggen dat ik ruime kennis heb van honden.

Ik heb niet alleen met surveillance honden gewerkt maar ook diverse disciplines beoefend met speurhonden bij de politie.

Daarnaast heb ik ook al deze jaren privé met honden getraind en velerlei hondensporten beoefend.

Nadat ik bij de politie vanwege PTSS werd afgekeurd heeft mijn voormalig werkgever een buddyhond voor mij aangeschaft. Dit is een Nizinny.

Gezien mijn ervaring ondersteun ik puppenkopers van PonJoya en cliënten, therapiehonden en cursisten van DogsWork op velerlei gebieden.

Contact


Ponjoya 
Buorren 46
8721GR Warns
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maud Jacobs
M 06 454 747 69
Patrick Zeelenberg
M 06 400 791 51

Erkende fokker


Wij hebben een samen-werkingsverband of zijn aangesloten bij:

ponjoya raad van beheer logo


ponjoya poolse herdershonden animal assisted interventioni

ponjoya poolse herdershonden kennel nizinny aai kwaliteitsregister

ponjoya poolse herdershonden kennel nizinny aaizoo kwaliteitsregister

 nestje ponjoya kennel poolse herdershonden puppen dogsworkTHERAPIEHONDEN. 

PonJoya is de handelsnaam van DogsWork B.V. en staat ingeschreven bij de KvK onder nr 70450897. UBN-locatie 6545978

© 2022 Ponjoya   |   Beheer  |  Netnog websites